Appelsiini - Bergamotti shampoo 500ml
Appelsiini - Bergamotti shampoo 500ml
Appelsiini - Bergamotti shampoo 500ml
Appelsiini - Bergamotti shampoo 500ml
Shampoo

Appelsiini – Bergamotti shampoo 500ml

Pese hiuksesi kauniiksi ja kiiltäviksi – luonnollisesti!

Dear Waste Appelsiini-Bergamotti shampoo sisältää hellävaraisesti puhdistavia ja ravitsevia ainesosia, jotka ovat peräisin mehustusteollisuuden ylijäämästä, appelsiinin kuorista. Appelsiinin kuoret eivät ainoastaan tuoksu herkulliselta, vaan ne sisältävät myös useita antibakteerisia ja antioksidanttisia ominaisuuksia, jotka menevät hukkaan päätyessään biojätteeksi.

19.00 

Varastossa

Tuotekuvaus

Hurmaavan sitrustuoksuinen shampoo kaikille hiuslaaduille, myös värjätyille hiuksille. Dear Waste Appelsiini-Bergamotti shampoo sisältää hellävaraisesti puhdistavia ja ravitsevia ainesosia, jotka ovat peräisin mehustusteollisuuden ylijäämästä, appelsiinin kuorista. Appelsiinin kuoret eivät ainoastaan tuoksu herkulliselta, vaan ne sisältävät myös useita antibakteerisia ja antioksidanttisia ominaisuuksia, jotka menevät hukkaan päätyessään biojätteeksi. Siellä missä muut näkevät jätettä, me näemme arvokkaan resurssin.

Dear Waste biohajoava shampoo pesee hiuksesi tehokkaasti mutta hellävaraisesti jättäen hiukset silkkisen pehmeiksi ja kiiltäviksi. Aidot eteeriset öljyt kosteuttavat ja ravitsevat hiuksia ja hiuspohjaa.

Makea appelsiinin eteerinen öljy on raikas, rentouttava, ja mielialaa kohottava. Bergamotin ja sitruunaruohon aromaattiset öljyt rauhoittavat päänahkaa, edistävät hiusten kasvua ja lisäävät kiiltoa.

Kasviperäiset, biohajoavat pesutensidit ovat hellävaraisia sekä ihmiselle että luonnolle.

Pakkauskoko: 500ml

Levitä kosteisiin hiuksiin, vaahdota ja huuhtele.

Aqua, Cocamidopropyl Betaine, Sodium C12-18 Alkyl Sulfate, Caprylyl/ Capryl, Glucoside, Sea Salt, Sodium Benzoate, Citrus Aurantium Dulcis Peel Flour, Citrus Aurantium Dulcis Peel Oil, Citrus Bergamia Peel Oil Expressed, Cymbopogon Flexuosus Oil, Citric Acid.

pH 5,5

Unelmoimme hävikittömästä tulevaisuudesta ja olemme täällä auttaaksemme myös sinua vähentämään ruokahävikkiä. Tuotteemme on valmistettu hyödyntäen Jungle Juice Barin hävikkihedelmiä. Olemme pelastaneet yhdet sitrushedelmän kuoret jokaista saippuaa kohden.

Poista etiketti ennen kierrätystä liottamalla pullo lämpimässä saippuavedessä. Pullomme on valmistettu bambusta ja vehnän oljesta, jotka olisivat muuten päätyneet poltetuksi. Materiaali on täysin biohajoava eikä jätä jälkeensä mikromuovia. Vehnänolki-pullot hajoavat luonnollisesti missä tahansa kompostissa. Korkki kierrätetään muovinkeräykseen.

Tuotearvostelut

Henna
Henna
Vahvistettu ostajaVahvistettu ostaja
5/5
4 päivää sitten
Laura
Laura
Vahvistettu ostajaVahvistettu ostaja
5/5
4 viikkoa sitten

kohokohta1_s_o
kohokohta2_s_o
kohokohta3_s_o

Katso myös