Palautusehdot

Tuotteiden palautus
Tältä sivulta löydät ohjeet tuotteiden palautukseen liittyen.

Palautusehdot Suomessa
Asiakkaalla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän palautusoikeus. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Mikäli haluat palauttaa tuotteen pyydämme ottamaan meihin yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen info@dearwaste.fi.

Lunastamattomat paketit ja lähetykset

Emme hyväksy noutamatta jätettyä lähetystä asiakaspalautuksena.
Jos et nouda pakettiasi ilmoitettuun määräaikaan mennessä noutopisteestä ja se käännytetään takaisin Dear Waste Oy:lle, veloitamme Sinulta automaattisesti 19,00€ postitus- ja käsittelykuluja. Lunastamattomilla paketeilla ei ole peruutusoikeutta. Paketin lunastamatta jättäminen ei ole Kuluttajansuojalain mukainen tuotteiden palautus, vaan se on sopimusrikkomus ostajan puolelta. Tällaisessa tapauksessa verkkokaupalla on oikeus vaatia ostajalta korvausta heille aiheutuneista kuluista. (Kuluttajansuojalaki 5. luku 25 & 28§).

Emme vastaanota palautuksia yli 14 vrk kuluttua toimituksesta. Palautusten käsittelyaika on 5-7 arkipäivää. Kun palautus on hyväksytty, hyvitys maksetaan alkuperäiselle maksutavalle.

Säilytä kuitti palautuslähetyksestä, kunnes olet saanut hyvityksen tai kuittauksen, että palautus tai vaihto on loppuunkäsitelty. Jos palautuslähetys katoaa kuljetuksen aikana, Dear Waste Oy ei ole velvollinen hyvittämään tuotteita, jotka eivät ole saapuneet palautuksena takaisin yritykselle ilman palautuksesta saatua kuittia. Kuitti palautuslähetyksestä toimii todisteena palautuksesta, jos paketti katoaa.

Palautusehdot Suomen ulkopuolelta
Asiakkaalla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän palautusoikeus. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita.
Palautuksesta täytyy tehdä sähköpostitse palautusilmoitus ennen tuotteen takaisinlähetystä. Lähetä palautusilmoitus sähköpostiosoitteeseen: info@dearwaste.fi. Kerro ilmoituksessa nimesi, tilausnumerosi ja puhelinnumerosi sekä mitkä tuotteet haluat palauttaa. Kun olemme saaneet palautusilmoituksesi, lähetämme sinulle rahtikirjan sekä ohjeet sähköpostitse. Palautuksen hinta on 10,00 euroa, joka vähennetään hyvityksen yhteydessä.

Vialliset tuotteet tai ongelmatilanteet kuljetuksessa
Mikäli tuote on kadonnut kuljetuksen aikana, vioittunut tai asiakkaalle on toimitettu väärä tuote, tulee asiakkaan ilmoittaa virheestä välittömästi osoitteeseen info@dearwaste.fi
Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Jos paketti on vaurioitunut kuljetuksessa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio kuljetusliikkeelle.